голф 8

Таг
3Вести

„ФОЛКСВАГЕН“ ГО ПРЕТСТАВИ „ГОЛФ 8“, ВО ПОНУДА ЌЕ БИДАТ ПЕТ ХИБРИДНИ ВЕРЗИИ

„ФОЛКСВАГЕН“ ГО НАЈАВИ СВОЈОТ НАЈЕКСТРЕМЕН „ГОЛФ“ ДОСЕГА