голови

Таг
5Вести

И ПО СМРТТА НА ПЕЛЕ ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ДЕБАТИТЕ КОЛКУ ГОЛОВИ ПОСТИГНАЛ

РОНАЛДО СТАНА ПРВИОТ ФУДБАЛЕР СО ПОСТИГНАТИ 700 ГОЛОВИ НА КЛУПСКО НИВО

РОНАЛДО СТАНА ПРВИОТ ФУДБАЛЕР КОЈ ДАЛ 800 ГОЛОВИ НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО

РОНАЛДО ГО ИЗРАМНИ СВЕТСКИОТ РЕКОРД СО 109 ГОЛОВИ ЗА ПОРТУГАЛИЈА, НО СÈ УШТЕ Е ДАЛЕКУ ОД КАНАЃАНКАТА СИНКЛЕР

ЛЕО МЕСИ СТАНА СЕДМИ ФУДБАЛЕР СО ПОСТИГНАТИ 700 ГОЛОВИ