Горан Пандев

Таг
7Вести

И ХОЛАНЃАНИТЕ МУ СЕ НАКЛОНИЈА НА ПАНДЕВ НА ЗБОГУВАЊЕТО ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА

ПАНДЕВ СЕ ПОВЛЕКУВА ОД РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА КАКО ИКОНА И РЕКОРДЕР СО ИСПОЛНЕТИ СНИШТА

ПАНДЕВ ОДБЕЛЕЖА ДВЕ ДЕЦЕНИИ ВО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА СО ПРВИОТ ГОЛ НА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКИТЕ ПРВЕНСТВА

ПО 27 ГОДИНИ, МАКЕДОНИЈА КОНЕЧНО ПОБЕДИ ФУДБАЛСКА ВЕЛЕСИЛА

ПО 20 ГОДИНИ И 114 НАСТАПИ, ПАНДЕВ ДОЧЕКА ДА ЗАИГРА НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО

„ВЕЧНИОТ“ ПАНДЕВ ЈА ОДНЕСЕ МАКЕДОНИЈА НА ПРВОТО ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО (ФОТОГАЛЕРИЈА)