Горан Трајкоски

Таг
3Вести

ТОШО ФИЛИПОВСКИ НАЈАВИ МОНОГРАФИЈА ЗА ГОРАН ТРАЈКОСКИ

ГОРАН ТРАЈКОСКИ ГО ПРОМОВИРА АЛБУМОТ СО МУЗИКАТА ОД ФИЛМОТ „РУГАЊЕ СО ХРИСТОС“