Ѓорѓе Јовановиќ

Таг
3Вести

ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ СО ПРОЕКТОТ „УСВИТЕНИ ГЛАВИ“ ВЕЧЕРВА ВО ПАРКОТ АВИОНЧЕ ВО АЕРОДРОМ

УМЕТНИКОТ ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ ЈА ОБЈАВИ ГРАФИЧКАТА НОВЕЛА „ХАШИШ“

ЃОРЃЕ ЈОВАНОВИЌ ПОСТАВИ ИНСТАЛАЦИЈА СО „СООБРАЌАЈНИ ЗНАЦИ“ ВО СОЛУН