Ѓорѓи Галетановски

Таг
3Вести

ЌЕ СЕ ПРАВИ ПАРК ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

НЕГУВАТЕЛИТЕ НИЗ ЗООЛОШКА ЌЕ СЕ ДВИЖАТ СО ЕЛЕКТРИЧНИ МОТОРИ

ФЛАМИНГА ОД МИНХЕН ЌЕ СТИГНАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА