говор на омраза

Таг
2Вести

СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД ТЕТОВО И ГОСТИВАР ГО ПРЕТСТАВИЈА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА ПРЕКУ СЛИКИ

КАРДАШИЈАН, ДИКАПРИО И ДРУГИ СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ СЕ ЗДРУЖИЈА ВО БОЈКОТОТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ