Градски дувачки оркестар

Таг
3Вести

ГРАДСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР СО ПРЕДНОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ, БИЛЕТОТ Е БЕСПЛАТЕН

ГРАДСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР СО НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ ВО КИНО ФРОСИНА

ГРАДСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР ВЕЧЕРВА СВИРИ ХИТОВИ ВО ПАРКОТ ИБНИ ПАЈКО