ГРАДСКИОТ ДУВАЧКИ ОРКЕСТАР ВЕЧЕРВА СВИРИ ХИТОВИ ВО ПАРКОТ ИБНИ ПАЈКО

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Градскиот дувачки оркестар вечерва во 20 часот ќе има концерт во паркот Ибни Пајко. Новиот парк се наоѓа зад Филхармонијата, меѓу Националната опера и балет и Средното музичко училиште.

На програмата се песни од АББА, Френк Синатра, како и познати поп хитови и италијански и бразилски песни.

Концертот го органиизра Младински културен центар (МКЦ).