Градски парк

Таг
23Вести

МАРАТОНСКИ „УРБАН ФМ ФЕСТИВАЛ“ СО МАКЕДОНСКИ ПЕЈАЧИ И ДИЏЕИ ВО СКОПСКИ ГРАДСКИ ПАРК НА 9 ЈУНИ

СРПСКИОТ БЕНД „С.А.Р.С.“ ГО ПРЕДВОДИ ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА МУЗИЧКИОТ НАСТАН „СКОПЈЕ СЕ ЛАДИ“

ЗАБАВА СО КУЧИЊА НА ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА МИЛЕНИЦИ „ПЕТ ФЕСТ“ ВО СКОПЈЕ

В НЕДЕЛА ВО СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРК ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА МИЛЕНИЦИ, „ПЕТ ФЕСТ“

ТРАДИЦИОНАЛНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО ЗНАКОТ НА ТЕМИ ОД ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМОВИ

15 ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ ОД ВЕЧЕРВА ДЕЛ ОД ФЕСТИВАЛОТ НА СВЕТЛИНАТА

ОСКАРОВЕЦОТ „ЗЕМЈА НА НОМАДИ“ ДЕНЕС НА СИНЕДЕЈС ВО ГРАДСКИ ПАРК

ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ СКЕЈТА ВО ЧЕСТ НА МАТЕ

ПАНДЕЛКА ОД ЦВЕЌИЊА ВО ГРАДСКИ ПАРК ЗА ЖЕНИТЕ КОИ СЕ БОРАТ СО РАКОТ НА ДОЈКА

ДКЦ „КАРПОШ“ ЗА ПРВПАТ ОРГАНИЗИРА ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКА КРЕАТИВНОСТ