графит

Таг
10Вести

ФРАНЦУСКИОТ УМЕТНИК САЈП НАСЛИКА ОГРОМНО ПЛАСТИЧНО ШИШЕ ВО ПАРК ВО ЛОЗАНА

ФРАНЦУСКИОТ УМЕТНИК САЈП УКРАСИ ВРВ НА АЛПИТЕ СО СВОЕТО НОВО ОГРОМНО ДЕЛО

БАНКСИ ГО ПОТВРДИ ДЕЛОТО ШТО СЕ ПОЈАВИ НА ЗАТВОР ПРОСЛАВЕН ОД ОСКАР ВАЈЛД

БАНКСИ ГО ПОТВРДИ НОВИОТ ГРАФИТ „АПЧИХА!“ ВО БРИСТОЛ

БАНКСИ СЕ ПОЈАВИ СО НОВ ГРАФИТ ЧИЕ ЗНАЧЕЊЕ ЗАСЕГА Е НЕПОЗНАТО

ГАРАЖАТА СО ГРАФИТОТ НА БАНКСИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 130.000 ДОЛАРИ

ДЕЛО НА БАНКСИ СЕ САМОУНИШТИ ОТКАКО СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА МИЛИОН ФУНТИ

АФЕКС ТВИН НАЈАВИ НОВ АЛБУМ СО МИСТЕРИОЗЕН ГРАФИТ