гранџ

Таг
7Вести

30 ГОДИНИ ОД СМРТТА НА КУРТ КОБЕЈН, ИКОНАТА НА ГРАНЏОТ КОЈА НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ НОСИ СО ТОВАРОТ НА СЛАВАТА

„ПРЛ ЏЕМ“ ОДРЖА ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ, НО НЕ ОБЈАВИ КОГА ИЗЛЕГУВА

ГРАНЏ ГРУПАТА НА КИЈАНУ РИВС, „ДОГСТАР“, ГО НАЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 23 ГОДИНИ ПАУЗА

30 ГОДИНИ ОД ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА „NEVERMIND“ – ПОКРЕНА МУЗИЧКА РЕВОЛУЦИЈА, НО КОБЕЈН БИЛ ЗГРОЗЕН ШТО СИТЕ ГО СЛУШААТ

„ПРЛ ЏЕМ“ ОБЈАВИ КОЛЕКЦИЈА ОД РЕЧИСИ 200 СВОИ КОНЦЕРТИ

„ПРЛ ЏЕМ“ ГО НАЈАВИЈА ПРВИОТ АЛБУМ ПО ПЕТ ГОДИНИ