граничен премин

Таг
4Вести

ПО 14 МЕСЕЦИ, ОД ДЕНЕСКА ПОВТОРНО МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА ВО ГРЦИЈА

ПО ТРИ МЕСЕЦИ, МАКЕДОНИЈА УТРЕ ГИ ОТВОРА СИТЕ ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ

СО ЗАЕДНИЧКИОТ ПРЕМИН ТАБАНОВЦЕ-ПРЕШЕВО, МАКЕДОНСКО-СРПСКАТА ГРАНИЦА ЌЕ СЕ ПОМИНУВА ДВОЈНО ПОБРЗО

РУСИЈА И КИНА ЌЕ СЕ ПОВРЗАТ СО ПРВА МЕЃУНАРОДНА ЖИЧНИЦА НА СВЕТОТ