граница

Таг
9Вести

ХОТЕЛ НА ФРАНЦУСКО-ШВАЈЦАРСКАТА ГРАНИЦА ОВОЗМОЖУВА ВО ИСТО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕСТОЈУВА ВО ДВЕТЕ ДРЖАВИ

БАРЛЕ – ГРАД КОЈ СЕ НАОЃА И ВО БЕЛГИЈА И ХОЛАНДИЈА, А ГРАНИЦАТА ПОМИНУВА НИЗ КУЌИ И ПАРКОВИ

ЛУЛАШКИТЕ НА АМЕРИКАНСКО-МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА ИЗБРАНИ ЗА ДИЗАЈН НА ГОДИНАТА

ОТКАКО ПАНДЕМИЈАТА ГИ РАЗДЕЛИ, НОРВЕШКО-ШВЕДСКА ДВОЈКА СЕ ВЕНЧАШЕ НА ГРАНИЦА

ДАНСКА ГИ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ЗА ЉУБОВНИТЕ ДВОЈКИ РАЗДЕЛЕНИ ОД КОРОНАВИРУСОТ

ОТВОРАЊЕТО НА ШВАЈЦАРСКИТЕ ГРАНИЦИ ПОВТОРНО ЌЕ СПОИ ЉУБОВНИЦИ И СЕМЕЈСТВА

МАЛАТА МИГРАНТКА, СЕПАК, ВЛЕЗЕ ВО САД – „РАСПЛАКАНАТА ЈАНЕЛА“ ИЗБРАНА ЗА СВЕТСКА ФОТОГРАФИЈА НА ГОДИНАТА

ЏОС СТОУН ИЛЕГАЛНО ВЛЕГЛА ВО СИРИЈА ЗА ДА ОДРЖИ КОНЦЕРТ ПРЕД 70 ЛУЃЕ

МЕКСИКАНСКИОТ РЕЖИСЕР ИЊАРИТУ ЌЕ ДОБИЕ ТРЕТ ОСКАР ЗА ФИЛМ ЗА МИГРАНТИ