Грендмастер Флеш

Таг
3Вести

ТАТКОТО НА ХИП ХОПОТ ГРЕНДМАСТЕР ФЛЕШ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ

ГРЕНДМАСТЕР ФЛЕШ ДОБИ НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МУЗИКА 10 ДЕНА ПРЕД НАСТАПОТ ВО СКОПЈЕ

ТАТКОТО НА ХИП ХОПОТ ГРЕНДМАСТЕР ФЛЕШ НА 26 ФЕВРУАРИ ВО СКОПЈЕ