Грета Тунберг

Таг
15Вести

ПОЛИТИЧАРИТЕ САМО СЕ ПРЕПРАВААТ ДЕКА СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШАТА ИДНИНА, КАЖА ГРЕТА ТУНБЕРГ НА ПРОТЕСТ ВО ГЛАЗГОВ

ГРЕТА ТУНБЕРГ ЌЕ ЈА ДОНИРА ОСВОЕНАТА НАГРАДА ОД МИЛИОН ЕВРА

ПО МАЈКАТА, И СЕСТРА Ѝ НА ГРЕТА ТУНБЕРГ ПОЧНУВА ПЕЈАЧКА КАРИЕРА

НАШАТА КУЌА СÈ УШТЕ ГОРИ – МЛАДИТЕ АКТИВИСТИ ЈА ПРЕЗЕДОА СЦЕНАТА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ

ГРЕТА ТУНБЕРГ ГО ОДБЕЛЕЖА 17. РОДЕНДЕН СО РЕДОВЕН ПРОТЕСТ

ГРЕТА Е ПОСРЕЌНА ЛИЧНОСТ ОТКАКО ПОЧНА СО КЛИМАТСКИОТ АКТИВИЗАМ, ВЕЛИ НЕЈЗИНИОТ ТАТКО СВАНТЕ ТУНБЕРГ

ГРЕТА ТУНБЕРГ ДОБИ ОГРОМЕН МУРАЛ ВО САН ФРАНЦИСКО

ГРЕТА ТУНБЕРГ Е ЛИДЕР НА НАШЕТО ВРЕМЕ, ВЕЛИ ЛЕОНАРДО ДИКАПРИО

ГРЕТА ТУНБЕРГ ОДБИ НАГРАДА ОД 46.000 ЕВРА И ИМ ПОРАЧА НА СКАНДИНАВСКИТЕ ЗЕМЈИ ПОМАЛКУ ДА ТРОШАТ