група

Таг
3Вести

ЌЕ ВИ ГО ПЕАМ ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ, ВЕЛИ ДРАЖЕН ЖЕРИЌ-ЖЕРА ПРЕД КОНЦЕРОТ НА „ЦРВЕНА ЈАБУКА“ ВО СКОПЈЕ

„КОЛДПЛЕЈ“ НЕМА ДА НАСТАПУВА СЀ ДОДЕКА НЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ КАКО ДА НЕ СЕ ЗАГАДУВА НА КОНЦЕРТИТЕ

МАЛИЈА ОБАМА СВИРИ ХАРМОНИКА ВО СПОТ НА СТУДЕНТСКИ БЕНД ОД ХАРВАРД