гуми

Таг
2Вести

КУВАЈТ ЌЕ ПРЕТВОРИ ОГРОМНО ГРОБИШТЕ НА ГУМИ ВО НОВ ГРАД

НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД НА РЕД БУЛ – ГИ ПРОМЕНИЈА ГУМИТЕ ЗА ПОМАЛКУ ОД ДВЕ СЕКУНДИ (ВИДЕО)