Хајао Мијазаки

Таг
3Вести

OСКАРОВЕЦОТ „МОМЧЕТО И ЧАПЈАТА“ СЕ ПРИКАЖУВА ВО КИНАТА НИЗ МАКЕДОНИЈА

ИЗЛЕЗЕ ПОСЛЕДНИОТ АНИМИРАН ФИЛМ ВО КАРИЕРАТА НА ЛЕГЕНДАРНИОТ ХАЈАО МИЈАЗАКИ

АНИМЕ СВЕТОТ НА ФИЛМСКОТО СТУДИО „ГИБЛИ“ ЌЕ ДОБИЕ СВОЈ ЗАБАВЕН ПАРК ВО ЈАПОНИЈА