хакирање

Таг
2Вести

ХАКИРАЊЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗБОРИ Е ЛЕСНО КАКО ДЕТСКА ИГРА

СРЕДНОШКОЛКА НАПРАВИ УРЕД ЗА ХАКИРАЊЕ ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКУ Е ЛЕСНО ДА СЕ УКРАДАТ ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ