Харбин

Таг
6Вести

КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН ГИ ОТВОРИ СВОИТЕ ЧУДЕСНИ ГРАДБИ ОД МРАЗ И СНЕГ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЛЕДЕНИОТ СВЕТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 39. ПАТ

ЛЕДЕНИОТ СВЕТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 37. ПАТ, ИЗГРАДЕН Е ЗА САМО 18 ДЕНА

ЛЕДЕНОТО КРАЛСТВО ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 36. ПАТ

КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН ГИ ОТВОРИ СВОИТЕ ЧУДЕСНИ ГРАДБИ ОД МРАЗ И СНЕГ (ФОТОГАЛЕРИЈА)