Харви Вајнстин

Таг
17Вести

ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА НОВИНАРКИТЕ КОИ ГО РАЗОТКРИЈА ХАРВИ ВАЈНСТИН

ЏОН МАЛКОВИЧ РАБОТИ НА ПРЕТСТАВА ИНСПИРИРАНА ОД ХАРВИ ВАЈНСТИН

АЗИЈА АРЏЕНТО Ѝ СЕ ЗАКАНИ СО ТУЖБА НА РОУЗ МЕКГОУАН ОТКАКО ЗАЕДНО ГО ПОЧНАА ДВИЖЕЊЕТО #METOO

ДЕ ПАЛМА РАБОТИ НА ХОРОР ФИЛМ ЗА СЛУЧАЈОТ ВАЈНСТИН

АЗИЈА АРЏЕНТО СРЕДЕ КАН ЖЕСТОКО ГО НАПАДНА КАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА СЛУЧАЈОТ ВАЈНСТИН

ВООПШТО НЕ БЕВ СВЕСНА ШТО ПРАВИ, ИЗЈАВИ БИВШАТА СОПРУГА НА ХАРВИ ВАЈНСТИН

ЕШЛИ ЏАД ГО ТУЖИ ВАЈНСТИН ЗА УНИШТЕНА КАРИЕРА

ЗЛАТНА СТАТУА ОД ХАРВИ ВАЈНСТИН СЕ ПОЈАВИ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ПРЕД ОСКАРИТЕ

ПРОПАДНА ФИЛМСКАТА КОМПАНИЈА НА ХАРВИ ВАЈНСТИН

БЕВ СИЛУВАНА ОД АКТЕР КОГА ИМАВ 16 ГОДИНИ, ОТКРИ УМА ТУРМАН