Хавана

Таг
4Вести

ХАВАНА ЖИВНУВА НОЌЕ, А СЕГА Е ПУСТА ОТИ Е ВОВЕДЕН ПОЛИЦИСКИ ЧАС ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ХАВАНА, АРХИТЕКТОНСКИ БИСЕР НА ЛАТИНСКА АМЕРИКА, СЛАВИ 500 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

„ХАВАНА“ НА КАМИЛА КАБЕЛЈО Е НАЈПРОДАВАНАТА ПЕСНА ЗА 2018