хиперлуп

Таг
4Вести

СТУДИОТО „ЗАХА ХАДИД“ ЌЕ ЈА ПРОЕКТИРА МРЕЖАТА НА СУПЕРБРЗИОТ ПРЕВОЗ ХИПЕРЛУП НИЗ ИТАЛИЈА

„ВИРЏИН“ ГО ИЗВЕДЕ ПРВОТО ПРОБНО ВОЗЕЊЕ НА ХИПЕРЛУП СО ПАТНИЦИ

ОД АМСТЕРДАМ ДО ПАРИЗ ЗА 90 МИНУТИ – ХОЛАНДИЈА ЈА ГЛЕДА ИДНИНАТА НА ПРЕВОЗОТ ВО ХИПЕРЛУПОТ

ПРВИОТ ХИПЕРЛУП ЌЕ СЕ ГРАДИ ДОГОДИНА ВО ИНДИЈА, ЌЕ ПРЕВЕЗУВА ПАТНИЦИ СО 1.000 КМ/ЧАС