Хју Џекман

Таг
5Вести

ХЈУ ЏЕКМЕН ЈА МОЛИ ФИЛМСКАТА АКАДЕМИЈА ДА НЕ ГО НОМИНИРА РАЈАН РЕЈНОЛДС ЗА ОСКАР

ХЈУ ЏЕКМАН СИ ГО ОСТВАРИ ДЕТСКИОТ СОН И ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС

ХЈУ ЏЕКМАН ЌЕ ОДИ НА СВЕТСКА ТУРНЕЈА СО ХИТОВИТЕ ОД „ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ ШОУМЕН“

„ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ ШОУМЕН“ ОДИ НА БРОДВЕЈ