Холивуд

Таг
50Вести

ХОЛИВУД ГИ ПОВЛЕКУВА ФИЛМОВИТЕ ОД РУСКИТЕ КИНА ПОРАДИ ИНВАЗИЈАТА НА УКРАИНА

ХОЛИВУД МЕ БОЈКОТИРА, ОЧЕКУВАМ ДА СЕ ЧЕСНИ КОН МЕНЕ, ВЕЛИ ЏОНИ ДЕП

ХОЛИВУД МУ ГО ВРАТИ СЈАЈОТ НА КАН – ФОТОГАЛЕРИЈА

НЕКОИ ОД НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ ФИЛМОВИ ВО 2021 ТРЕБАШЕ ДА ИЗЛЕЗАТ ЛАНИ

СИ НАЈДОВ МИР ОТКАКО ГО НАПУШТИВ ХОЛИВУД, ВЕЛИ КАМЕРОН ДИЈАЗ

ОЛИВИЈА ДЕ ХАВИЛАНД БЕШЕ СИМБОЛ НА СТАРИОТ ХОЛИВУД И ГИ ОСЛОБОДИ АКТЕРИТЕ ОД СТЕГИТЕ НА ФИЛМСКИТЕ СТУДИЈА

„ТОП ГАН 2“ ОДЛОЖЕН ЗА 2021, А „АВАТАР 2“ ЗА 2022 ГОДИНА

ПО ТРИ МЕСЕЦИ ЗАСТОЈ, ХОЛИВУД ПРОДОЛЖУВА СО СНИМАЊЕТО НА НЕКОИ ОД НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ ФИЛМОВИ

„НЕТФЛИКС“ СИ КУПИ КИНО, СЛАВНА САЛА ОД ЗЛАТНОТО ДОБА НА ХОЛИВУД

КОРОНАВИРУСОТ ВЕРОЈАТНО ЌЕ ГИ ОДЛОЖИ ОСКАРИТЕ