Хор

Таг
8Вести

СРЕДНОШКОЛСКИ ХОР ОД ПЕНСИЛВАНИЈА ЈА ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“ НА ПРЕДЛОГ НА СКОПЈАНЕЦОТ МАРКО ПАВЛОВСКИ

СКОПЈЕ, ВИЕ ЌЕ ГО СМЕНИТЕ СВЕТОТ, СЛОВЕНЕЧКИОТ ХОР „ПЕРПЕТУМ ЏЕЗИЛЕ“ ЈА ПЕЕШЕ „ЈОВАНО ЈОВАНКЕ“ И ЈА КРЕНА ПУБЛИКАТА НА НОЗЕ

ХОРОТ „ПЕРПЕТУМ ЏЕЗИЛЕ“ НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ АЛБУМ

СЛОВЕНЕЧКИОТ ХОР „ПЕРПЕТУМ ЏЕЗИЛЕ“ СО НОВ АЛБУМ И КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ ВО АПРИЛ

СТОТИНА ХОРИСТИ ГО ОТВОРААТ ШЕСТИОТ ФЕСТИВАЛ НА КАМЕРНИ ХОРОВИ АСТИБО ФЕСТ

ХОРОТ „СВ. ЗЛАТА МЕГЛЕНСКА“ ГО ОТВОРА 37. ШТИПСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

60 ХОРОВИ ОД МАКЕДОНИЈА, СРБИЈА И БУГАРИЈА ЌЕ ПЕАТ ДВЕ МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ ЗА ГИНИСОВ РЕКОРД

ВЕЧЕР СО МОЦАРТОВИОТ РЕКВИЕМ И ФИЛХАРМОНИЈАТА