хуманитарен концерт

Таг
4Вести

ЌЕ СВИРИМЕ ХУМАНИТАРНО ЗА ДРУГАРКАТА КОЈА НА 17 ГОДИНИ ПОЧИНА ОД ЛЕУКЕМИЈА, ВЕЛАТ МУЗИЧАРИТЕ ОД „ЛУЈ“ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА ХАРФИСТКАТА КЛИМЕНТИНА РАФАЈЛОВСКА

МИ СЕ НАСОЛЗИЈА ОЧИТЕ КОГА ВИДОВ ДЕКА ДЕЦАТА СО ДИЈАБЕТЕС ЧЕКААТ СЕНЗОРИ, ПА РЕШИВ ДА НАПРАВАМ КОНЦЕРТ ЗА НИВ, КАЖА МУЗИЧАРОТ ЕРХАН ШУКРИ

ПАРИТЕ ОД УТРЕШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ ЗА ЖРТВИТЕ НА ЗЕМЈОТРЕСОТ