хуманитарна акција

Таг
4Вести

МОЖЕМЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ И ДОМА – СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД „НИКОЛА КАРЕВ“ СО ОНЛАЈН НОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

ХУМАНИТАРНА ВАСИЛИЧАРСКА ЗАБАВА ВО КАФУЛЕТО „АМБРЕЛА“ ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

АКТЕРИ ЌЕ СЛУЖАТ ВО СКОПСКО КАФУЛЕ ЗА ПОДДРШКА НА СПОРТИСТИТЕ ОД СПЕЦИЈАЛНА ОЛИМПИЈАДА

ЏЕЈН ФОНДА ЌЕ ГО СЛАВИ 80. РОДЕНДЕН СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ТИНЕЈЏЕРСКА БРЕМЕНОСТ