ИФФК „Браќа Манаки“

Таг
6Вести

ЦРНА КЛАСИКА НА ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА „БРАЌА МАНАКИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КОМПОЗИТОРКАТА НА „БАНДИТЕ НА ЊУЈОРК“ И „ОЧИ ШИРУМ ЗАТВОРЕНИ“ ДОАЃА ВО БИТОЛА

БИТОЛЧАНИ ДОМИНИРАА НА ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА ЗАТВОРАЊЕТО НА „БРАЌА МАНАКИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ДОБИТНИКОТ НА ЗЛАТНА МЕЧКА ФАТИХ АКИН СТИГНА ВО БИТОЛА, УТРЕ ЌЕ ЗБОРУВА ЗА НЕГОВИТЕ ФИЛМОВИ

ПРВИТЕ 40 СЕ НАЈТЕШКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА 40. „БРАЌА МАНАКИ“ ВО БИТОЛА

КИНЕМАТОГРАФЕРОТ НА „ИСТРЕБУВАЧ 2049“, ОСКАРОВЕЦОТ ДИКИНС, ЌЕ ДОЈДЕ ВО БИТОЛА