Игра на тронови

Таг
93Вести

ЌЕ СЕ СНИМААТ СЕРИЈА ЗА ХАРИ ПОТЕР И НОВ ПРИКВЕЛ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

„КУЌАТА НА ЗМЕЈОТ“ ДОБИ ВТОРА СЕЗОНА, ГИ УРИВА РЕКОРДИТЕ НА ГЛЕДАНОСТ НА ЕЈЧ-БИ-О

ЕЈЧ-БИ-О РАЗВИВА СЕРИЈА ЗА ЏОН СНОУ КАКО ПРОДОЛЖЕНИЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ЕЈЧ-БИ-О ЈА НАЈАВИ ПРЕМИЕРАТА НА „КУЌА НА ЗМЕЈОТ“ НА 21 АВГУСТ

ПОЧНА СНИМАЊЕТО НА ПРИКВЕЛОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“, „КУЌА НА ЗМЕЈОТ“, ПРЕМИЕРАТА ЌЕ БИДЕ ВО 2022

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ ДОБИВА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА

ЏОРЏ Р. Р. МАРТИН ПОТПИША БОГАТ ДОГОВОР СО ЕЈЧ-БИ-О ЗА НЕКОЛКУ НОВИ СЕРИИ

ПЕДИ КОНСИДAJН ЌЕ ЈА ИГРА ГЛАВНАТА УЛОГА ВО ПРИКВЕЛОТ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

ЅВЕЗДИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ РОУЗ ЛЕСЛИ И КИТ ХАРИНГТОН ГО ЧЕКААТ ПРВОТО ДЕТЕ

ПЛАНИНАТА ОД „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ГО ЧЕКА ПРВОТО ДЕТЕ СО СОПРУГАТА