играчка

Таг
2Вести

ПРОМОВИРАН ДЕТСКИ БОНД АВТОМОБИЛ, ЧИНИ 124.000 ДОЛАРИ И ОПРЕМЕН Е СО ОРУЖЈЕ

СТУДИО ОД САД НАПРАВИ ИГРАЧКА СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗА ДЕЦАТА ДА УЧАТ ДА СЕ ФОКУСИРААТ