информатика

Таг
2Вести

СЛОВЕНИЈА ГО ДОБИ ЕДЕН ОД НАЈМОЌНИТЕ СУПЕРКОМПЈУТЕРИ НА СВЕТОТ

„МАЈКРОСОФТ“ ЌЕ МУ ОБЕЗБЕДИ КОМПЈУТЕР НА ПРОФЕСОРОТ ОД ГАНА КОЈ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА