ЛАПТОПИТЕ СЕ ДОБЛИЖУВААТ ДО СМАРТФОНИ – ЌЕ БИДАТ ПОТЕНКИ, ПОЛЕСНИ И СО ПОСИЛНИ БАТЕРИИ