инвестиција

Таг
3Вести

„ГУГЛ“ ЌЕ ИНВЕСТИРА 2,2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ГРЦИЈА И ЌЕ ОТВОРИ 20.000 РАБОТНИ МЕСТА

ЛЕГО КОЦКИ МОЖАТ ДА БИДАТ ПОИСПЛАТЛИВА ИНВЕСТИЦИЈА ОД ЗЛАТО И ВИНО, ВЕЛАТ РУСКИ ИСТРАЖУВАЧИ

„МАЈКРОСОФТ“ ЌЕ ВЛОЖИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ВО СВОИ ЦЕНТРИ ВО ГРЦИЈА