Истражувачки филмски фестивал Скопје

Таг
5Вести

„ЧОВЕКОТ КОЈ ПРЕМНОГУ ЗНАЕШЕ“ И „СОЦИЈАЛНА ДИЛЕМА“ ЗА КРАЈ НА ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ ПОЧНУВА УТРЕ СО ЦЕЛОСНО ОНЛАЈН ПРОГРАМА

ИНСТАГРАМ НЕ Е САМО ЗА УБАВИ СЛИКИ, ТУКУ И ДА ИМ ПОМАГА НА ЛУЃЕТО, ВЕЛИ ГЕРМАНСКАТА НОВИНАРКА ЛАМЕРТ ПРЕД ИСТРАЖУВАЧКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО СКОПЈЕ

НА ТЕМАТА „ВИСТИНА, ЛАГИ И ЛАЈКОВИ“ СТАРТУВА 2. ИСТРАЖУВАЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ СКОПЈЕ

НОВИНАРИ ОД СКОПЈЕ НИ ГИ ПИШУВАА ТЕКСТОВИТЕ, ВЕЛИ АВТОР НА ЛАЖНИ ВЕСТИ ОД ВЕЛЕС