Истребувач

Таг
2Вести

„ИСТРЕБУВАЧ“ И „ОСМИОТ ПАТНИК“ ЌЕ БИДАТ ПРЕТВОРЕНИ ВО ТВ-СЕРИИ

„ИСТРЕБУВАЧ“ ВЕЌЕ НЕ СЕ СЛУЧУВА ВО ИДНИНАТА – КОЛКУ БЕА ТОЧНИ НЕГОВИ ПРЕДВИДУВАЊА?