изградба

Таг
4Вести

САГРАДА ФАМИЛИЈА ВО БАРСЕЛОНА ЌЕ БИДЕ ДОВРШЕНА ВО 2026, НО КОНТРОВЕРЗНИТЕ СКАЛИ ЌЕ СЕ ГРАДАТ ДО 2034

ПАРИЗ ДОБИВА ЦЕЛОСНО НОВА МРЕЖА НА ПОДЗЕМНА ЖЕЛЕЗНИЦА СО УШТЕ 200 КИЛОМЕТРИ ПРУГИ