изум

Таг
6Вести

АМЕРИКАНСКА ФИРМА ПРЕТСТАВИ СМАРТ КАДА КОЈА САМА СЕ ПОЛНИ, ЧИНИ 16.000 ДОЛАРИ

БРИТАНСКА ФИРМА НАПРАВИ МОТОРНО МАСЛО ОД ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ И НОВОГОДИШНИ ЕЛКИ

КОЛИЧКА ЗА СУПЕРМАРКЕТ СО СЕНЗОР ЗА ЗАПИРАЊЕ Е НОВ ИЗУМ НА „ФОРД“

ЕЛЕМ ЌЕ ГО КОРИСТИ ИЗУМОТ ЗА МЕРЕЊЕ СОНЧЕВА ЕНЕРГИЈА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ОДАТ ВО НАСА