јадење

Таг
7Вести

НЕ ПИЈТЕ КАФЕ ВЕДНАШ ПО ЈАДЕЊЕ, МОЖЕ ДА ГО НАРУШИ ВАРЕЊЕТО НА ХРАНАТА

ДОАЃА СЕЗОНАТА НА САРМИ, СЕ ПОЈАВИЛА ПРЕД 3.000 ГОДИНИ ВО ЕРМЕНИЈА, ПА ЈА РАШИРИЛЕ ОСМАНЛИИТЕ

ПРАВИЛОТО ОД ПЕТ СЕКУНДИ Е МИТ, НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НЕ Е БЕЗБЕДНО ДА СЕ ЈАДЕ ХРАНА ОД ПОД

ВАЛЕНСИЈА Ѝ ДАДЕ ЗАШТИТЕН КУЛТУРЕН СТАТУС НА ПАЕЉАТА

ЉУБОВТА КОН КУСКУС ЗДРУЖИ ЧЕТИРИ ДРЖАВИ ЗА ДА ВЛЕЗЕ НА ЛИСТАТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО

СЕДУМ ЧАСОТ НАВЕЧЕР Е НАЈЧЕСТО ВРЕМЕ КОГА НИЗ СВЕТОТ СЕ НАРАЧУВА ХРАНА