јакна

Таг
4Вести

ПРОЧУЕНАТА ЈАКНА НА МАЈКЛ ЏЕКСОН Е ПРОДАДЕНА ЗА 306 ИЛЈАДИ ДОЛАРИ НА АУКЦИЈА ВО ЛОНДОН

ЈАКНАТА НА БАЗ ОЛДРИН ОД МИСИЈАТА НА МЕСЕЧИНАТА ПРОДАДЕНА ЗА 2,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЛОНДОНСКИ МОДЕН БРЕНД СОЗДАДЕ НЕУНИШТЛИВА ЈАКНА

МЕЛАНИЈА ТРАМП ГИ ПОСЕТИ ДЕЦАТА-МИГРАНТИ ВО ЈАКНА СО НАТПИС „НЕ МИ Е ГАЈЛЕ, А ТЕБЕ?“