јапонски цреши

Таг
5Вести

СЕЗОНАТА НА ЦУТЕЊЕ НА ЦРЕШИТЕ ВО ЈАПОНИЈА ГО ДОСТИГНА ВРВОТ НАЈРАНО ВО ПОСЛЕДНИТЕ 1.200 ГОДИНИ

ЕЛЕНИТЕ НА ЈАПОНСКИОТ ГРАД НАРА УЖИВААТ МЕЃУ РАСЦУТЕНИТЕ ЦРЕШИ ДОДЕКА НЕМА ТУРИСТИ

ЛАНИ ИМАЛО 8,5 МИЛИОНИ ТУРИСТИ, СЕГА НЕМА КОЈ ДА УЖИВА ВО РАСЦУТЕНИТЕ ЦРЕШИ ВО ЈАПОНИЈА

ЈАПОНИЈА ГО ПРЕТВОРИ ПРОЛЕТНОТО ЦУТЕЊЕ ДРВЈА ВО ТУРИЗАМ ОД НЕКОЛКУ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ