јавен превоз

Таг
19Вести

ГЕРМАНЦИТЕ И ОВАА ГОДИНА ЌЕ СЕ ВОЗАТ СО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ЗА 49 ЕВРА МЕСЕЧНО

БЕСПЛАТНИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО ЛУКСЕМБУРГ НЕ ГИ ДАДЕ ОЧЕКУВАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, БРОЈОТ НА ПАТНИЦИТЕ ВО ВОЗОВИТЕ СЕ НАМАЛИЛ

МОНПЕЛЈЕ ВОВЕДЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ ЗА СВОИTE ЖИТЕЛИ

ЛУКСЕМБУРГ, МАЛТА И ТАЛИН ГО ИМААТ НАЈДОСТАПНИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО ЕВРОПА, ПАРИЗ И ЛОНДОН НАЈСКАПИОТ

ЛУКСЕМБУРГ ПРЕД ТРИ ГОДИНИ ВОВЕДЕ БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ, НО ОСТАНА ЗАТРУПАН СО АВТОМОБИЛИ

ГЕРМАНИЈА ЌЕ ВОВЕДЕ МЕСЕЧЕН БИЛЕТ ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ ОД 49 ЕВРА

ОСЛО САКА ДА СТАНЕ ПРВИОТ ГЛАВЕН ГРАД ВО ЕВРОПА СО ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ

ИАКО УСПЕШЕН, ГЕРМАНИЈА ГО ПРЕКИНА ЕКСПЕРИМЕНТОТ СО МЕСЕЧНИОТ БИЛЕТ ОД 9 ЕВРА ЗА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

АВСТРИЈА ВОВЕДЕ „КЛИМАТСКИ БИЛЕТ“ ЗА ЦЕЛИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ, ДНЕВНА КАРТА ЧИНИ ТРИ ЕВРА