Јавна соба

Таг
9Вести

СТЕНД АП КОМИЧАРОТ ВЛАД ИЛИЧ ЌЕ НАСТАПИ ВО „ЈАВНА СОБА“ СО СВОЈОТ АНГЛИСКИ МАТЕРИЈАЛ

МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ ПРОМОВИРА СВЕСНА МОДА НА СВОЕТО 22. ИЗДАНИЕ

МЕНТАЛНА ХИГИЕНА ВО ФОКУСОТ НА 9. НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН ВО СКОПЈЕ

УТРЕ ПРОМОЦИЈА НА ПОЕЗИЈАТА „ХЕРОЈСКА/ЕРОТСКА КНИГА“ НА МАРТА МАРКОСКА

НЕ ЧЕКАЈТЕ ГОТОВИ ПАРИ, РАБОТЕТЕ ПОВЕЌЕ РАБОТИ И БИДЕТЕ ЉУБОПИТНИ, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИТЕ ГОСТИ НА СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН

ГЕРМАНИЈА ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ СО 12 СВЕТСКИ ПОЗНАТИ СТУДИЈА НА 8. СКОПСКА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈН

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА НА ЕЛИЗАБЕТА БАКОВСКА ВО ЈАВНА СОБА

МАРТА МАРКОСКА ПРОМОВИРА КНИГА ВО ЧЕСТ НА ТАТКО Ѝ ИВАН КАРАДАК