Камбоџа

Таг
4Вести

ВО КАМБОЏА ОТКРИЕНА НАЈГОЛЕМАТА СЛАТКОВОДНА РИБА НА СВЕТОТ

СТАОРЕЦОТ МАГАВА ОДИ ВО ПЕНЗИЈА ОТКАКО ЗА ПЕТ ГОДИНИ ОТКРИЛ НАД 100 МИНИ

„НАЈОСАМЕНИОТ СЛОН НА СВЕТОТ“ СЕ СРЕТНА СО ДРУГ СЛОН ЗА ПРВПАТ ПО ОСУМ ГОДИНИ

ЧЕТИРИ ВОЗБУДЛИВИ СВЕТСКИ ДЕСТИНАЦИИ КОИ НЕ СЕ ТОЛКУ СКАПИ