камерна сала

Таг
7Вести

РЕЦИТАЛ НА БАС-БАРИТОНОТ МИЛАН СИЛЈАНОВ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ИНТИМНА ЏЕЗ ВЕЧЕР СО АПЕЛГРЕН И СПАСОВСКИ ВО ФИЛХАРМОНИЈА

ГУДАЧКИОТ ОКТЕТ ФОРМИРАН ОД ДРИТОН ГАЏА СО КОНЦЕРТОТ „СУВЕНИР ОД ФИРЕНЦА“

„АВАНГАРДНИ ПАТИШТА“ СО АМЕРИКАНСКИ МУЗИЧАРИ ВЕЧЕРВА ВО МАЛАТА САЛА НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

АНСАМБЛОТ „Г.А.П.“ ВЕЧЕРВА СО КОНЦЕРТ „БАРОКНИ БОГАТСТВА“ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

АВАНГАРДНИОТ МУЗИЧАР И ИНОВАТОР ФРЕД ФРИТ УТРЕ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

КОНЦЕРТ СО ВИДЕО, ТАНЦ И МУЗИКА НА АНДОВСКА И ПАНДЕВСКА