Ками Рита

Таг
5Вести

НЕПАЛСКИ ШЕРПАС ГО ИСКАЧИ МОНТ ЕВЕРЕСТ ПО РЕКОРДЕН 29. ПАТ

НЕПАЛСКИ ШЕРПАС ГО ИСКАЧИ МОНТ ЕВЕРЕСТ ПО 27. ПАТ И ГО ПОВРАТИ СВЕТСКИОТ РЕКОРД

НЕПАЛСКИ ШЕРПАС ГО ИСКАЧИ МОНТ ЕВЕРЕСТ ПО РЕКОРДЕН 26. ПАТ

НЕПАЛСКИ ШЕРПАС ГО ИСКАЧИ МОНТ ЕВЕРЕСТ ПО РЕКОРДЕН 25. ПАТ

ШЕРПАСОТ РИТА ПО РЕКОРДЕН 22. ПАТ ГО ИСКАЧИ МОНТ ЕВЕРЕСТ