Камила Паркер Боулс

Таг
3Вести

КАМИЛА И ОФИЦИЈАЛНО ЌЕ СТАНЕ КРАЛИЦА НА КРУНИСУВАЊЕТО НА ЧАРЛС ТРЕТИ НА 6 МАЈ

КАМИЛА ПАРКЕР БОУЛС – ОД НАЈОМРАЗЕНАТА ЖЕНА ВО БРИТАНИЈА ДО КРАЛИЦА

ОЛИВИЈА ВИЛИЈАМС ЌЕ ЈА ГЛУМИ КАМИЛА ПАРКЕР БОУЛС ВО ПЕТТАТА СЕЗОНА НА „КРУНА“