канабис

Таг
15Вести

АМСТЕРДАМ ЗАБРАНИ ПУШЕЊЕ КАНАБИС ВО ЗОНАТА НА ЦРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ

КОРИСТЕЊЕТО НА КАНАБИСОТ СЕ ЗГОЛЕМИЛО СО ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА И КОВИД ПАНДЕМИЈАТА, ВЕЛАТ ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ

ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ ЈА ТРГНАА МАРИХУАНАТА ОД ЛИСТАТА НА ОПАСНИ ДРОГИ

КАНАБИДИОЛ НЕ Е НАРКОТИЧКА ДРОГА, ПРЕСУДИ НАЈВИСОКИОТ СУД ВО ЕВРОПСКА УНИЈА

И ЏЕЈ-ЗИ ВЛЕЗЕ ВО БИЗНИСОТ СО МАРИХУАНА

ВО КИНА ПРОНАЈДЕНИ ДОКАЗИ ДЕКА ЛУЃЕТО ПУШЕЛЕ МАРИХУАНА УШТЕ ПРЕД 2.500 ГОДИНИ

ПО ГОДИНИ ИСКУСТВО ОД ПРВА РАКА, АКТЕРОТ СЕТ РОГЕН ОТВОРИ КОМПАНИЈА ЗА КАНАБИС

СЕКОЈДНЕВНО КОНСУМИРАЊЕ НА ПОМОЌНИ ВИДОВИ КАНАБИС МОЖЕ ДА РАЗВИЕ ПСИХОЗА, ВЕЛИ НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТНА ШКОЛКА И ПРОИЗВОДИ ОД КАНАБИС – БОГАТИ ПОДАРОЦИ ЗА СИТЕ НОМИНИРАНИ ЗА ОСКАР