Кање Вест

Таг
2Вести

КАЊЕ ВЕСТ ГУБИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗАШТО СИТЕ ГО НАПУШТААТ ПОРАДИ НЕГОВОТО ПРОБЛЕМАТИЧНО ОДНЕСУВАЊЕ